Murværk for praktikere – 22.11.2017

I samarbejde med entreprenørfirmaet Øens inviterer Skanding samarbejdspartnere til et spændende fagseminar onsdag den 22. november 2017.

Murværkseksperterne Poul Dupont Christiansen og Kurt Degn fortæller på seminaret om murværk på nybyg- og renoveringssager med eksempler på udfordringer med murværk fra en ingeniørs hverdag og entreprenørens betragtninger ved murerarbejde. Programmet står samtidig på en gennemgang af materialer og dilatationer, særlige problemstillinger ved murværk samt god praksis og anvendelige metoder.

Seminaret er målrettet mod arkitekter og byggeledere, der beskæftiger sig med murværk i dagligdagen. Normalt udbydes seminaret kommercielt, men da Skanding ønsker at udvide kendskabet til gode løsninger, når det gælder dette ret krævende byggemateriale, tilbyder vi gratis deltagelse – og en bid mad undervejs.

Samtidig er seminaret en god netværksmulighed med deltagelse af en lang række dygtige fagfolk fra København og Nordsjælland, der arbejder med murværk i både nybyggeri og renoveringssager.

Tilmelding – få pladser tilbage

Pga. et begrænset antal pladser beder vi venligst om bindende tilmelding senest fredag den 17. november 2017.

Tilmeld dig ved at sende en e-mail til Marie-Louise Vestergaard på mlv@skanding.dk med navn på deltagerne og firmanavn. Hver tegnestue kan tilmelde op til 2 deltagere.

Ved spørgsmål kontakt evt. Marie-Louise på mobil 28 87 28 35.

Seminaret er som nævnt gratis for deltagerne, men for at undgå frafald i sidste øjeblik pga. travlhed, forbeholder vi os ret til at opkræve et afmeldings- hhv. ”no show”-gebyr på 500 kr. ekskl. moms per deltager, såfremt man melder fra eller slet ikke dukker op på dagen.

Kursusholdere

Kurt Degn [KUD] og Poul Dupont Christiansen [PDC].

Kurt Degn har været ansat på Randers Tegl i 12 år og på Teknologisk Institut, Murværkscentret, i 7 år og er nu ansat ved Kaj Ove Madsen A/S som Murværksekspert.

Poul Dupont Christiansen har været ansat på Teknologisk Institut, Murværkcentret i 25 år og er nu selvstændig som specialist inden for murværk og formand for Murværksnormudvalget.