Om os
Metoder & værdier
Kundesegmenter
Dygtige medarbejdere
Ledelse
Skanding med nogle få ord

Et stærkt partnerskab

Vi er ingeniørrådgivere med speciale i konstruktionsdesign og BIM. Firmaet har udover egne kapaciteter og kompetencer også en stærk partner i AI a/s, der er hovedaktionær. Sammen kan vi præstere mere end 100 dygtige ingeniører og arkitekter, fordelt på to kontorer i Danmark. For mere information om AI, se deres hjemmeside nedenfor:

Fra projektering til udførelse

Vores kernekompetence er at trække en rød tråd fra planlægning gennem projektering til udførelsen. For at opnå dette er det vigtigt at integrere alle designdiscipliner i en flad projektorganisation, der gør os i stand til at være hurtigere, mere lydhøre over for kundens ønsker og levere bedre projektdokumentation end vores større konkurrenter.

3D og BIM er en selvfølge

For at understøtte vores processer anvender vi IT-værktøjer indenfor FEM-beregninger, BIM-design og dokumenthåndtering. Det gør os i stand til at få maksimalt udbytte af vores viden om byggeteknologi.

Medlemskaber

Vi er aktivt medlem af følgende interesseforeninger

 

En personlig indgangsvinkel til rådgivning

Vi benytter..

  • Fleksibilitet og lydhørhed
  • Procesorienteret tænkning
  • Fokus på kvalitet
  • Innovation i designprocesserne

..til at sikre vores kunder:

  • Bygbare projekter
  • Omkostningsoptimeret design
  • Integreret projektering
  • Anvendelse af teknologi i byggeriet

Vores kerneværdier

Lydhørhed – Vi bestræber os på altid at sætte os ind i krav og forventninger hos både kunder, partnere og ansatte

Pålidelighed – Vi holder vores løfter og skulle det mislykkes en sjælden gang, så tager vi hånd om at få projektet tilbage på sporet og informerer om problemerne i tide

Kvalitetssans – Det er ikke nok at levere rettidigt, kvaliteten skal være i top

Rådgivning med kundens interesser i højsædet

Bygherrer og ejendomsudviklere

Vores konkurrencefordel som ingeniørrådgiver er en dybtgående viden om udførelsesfasen, så vi kan sikre, at projektet får et kontinuerligt flow fra projektering til aflevering.

Vi betragter det som værende nødvendigt for at yde kompetent rådgivning, at vi forstår omkostningsstrukturen hos entreprenørerne, og således kan give bygherren et overblik over de økonomiske og tekniske konsekvenser af hans beslutninger. Vores arbejde støttes af avancerede 3D-design værktøjer, der giver overblik og præcision.

Entreprenører

Entreprenøren behøver en fleksibel rådgivningsmodel, hvor de tekniske løsninger og ydelsesomfanget er tilpasset til hans behov mht. optimering af byggeomkostninger, tidsplan og leveret kvalitet.

Skanding fokuserer på entreprenørens krav, er lydhør og hurtigt reagerende overfor forespørgsler og ændringer. Vi sætter en ære i at holde tidsplanen, om nødvendigt ved opdeling i faseafleveringer.

Arkitekter og ingeniørrådgivere

Integreret design, hvor alle fag koordineres i en flydende projekteringsfase, er nøglen til at afslutte projektet rettidigt og med et minimum af ændringer. Totalrådgiveren får med Skanding en partner, der forstår principperne for alle fag, anvender BIM-design aktivt og arbejder løsningerne igennem, helt ned til produktionstegninger.

Ligeledes er Skanding den rette partner for krævende konstruktioner, hvor arkitektur, konstruktionsdesign og projektøkonomi skal finde balancen.

Dygtige ingeniører er kun et opkald væk

Vi søger kunder og partnere, der ønsker at opbygge langsigtede relationer, for det tager tid at lære hinanden så godt at kende, at man opnår en høj kvalitet og ikke mindst effektivitet i samarbejdet.

Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig –

Mød dem her!

Holdet bag holdet
Thomas Andersen
Direktør og partner
Jan B. Sørensen
Bestyrelsesformand, partner i AI
Søren Hansen
Bestyrelsesmedlem, partner i AI