Basisinformation

Officielt navn: FH-Huset
Adresse: Islands Brygge 32D
Postnr.: 2300
By: København
Land: DK - Danmark
Startdato: 2018
Afsluttet: Pågår
Opført: Under udførelse
Projekttype: Renovering
Størrelse: 2.000 m2
Kort beskrivelse: FH-Huset er placeret på kanten af havnen med P-kælder under forpladsen. Bygningen er åben og transparent med vand på to sider. Bygningen er både flot og velfungerende, og den første bygning, som Københavns Kommune i sin tid har præmieret for både de ingeniørmæssige og arkitektoniske kvaliteter.

Ombygningen af FH-huset omfattede projektering af ekstra etageareal over kantinen og ekstra dækareal ved syd facaden, som lukker det eksisterende atrium samt projektering af nyt trappetårn ved nordfacaden.

Det store kantineområde er i sin tid opført som et dobbelthøjt rum, som har gjort det muligt at etablerer et delvis indskudt letdæk over kantineområdet i niveau med eksisterende etagedæk over stue. Lukning af eksisterende atrium er ligeledes udført ved etablering af nye indskudte letdæk understøttet på eksisterende forstærkede stålbjælker. Trappetårnet er udført, som en delvist selvstændig stålkonstruktion, der står på dæk over P-kælder, hvorfor trappetårnet inkluderer projektering af nye supplerende betonsøjler i P-kælder.

Copyright:

Sagens parter

Bygherre: Fagbevægelsens Hovedforbund
Kunde: AI a/s

Omfang

Rådgivningstype: Underrådgiver
Projekttype: Energi
Udførte ydelser: Konstruktionsdesign
Projektfaser: Hovedprojekt
Tilbage til referencer